• Obnovljeno
Drveni Ramadans Countdown Calendar, Eid Dekoracije Za Dom Avent Kalendare Ramadan Countdown, Advent Pokloni Za Djecu, Palata

Drveni Ramadans Countdown Calendar, Eid Dekoracije Za Dom Avent Kalendare Ramadan Countdown, Advent Pokloni

KM 40.50

【Uradi Sam I Uživajte U Trenucima Odbrojavanja】Drveni Ramazanski Kalendar Ima Prazan Dio Koji Je Pogodan Za Diy. Poput Zdravih, Sretnih, Uspješnih Ili Nacrtajte Neke Slatke Šare Dodajući Dodatni Sadržaj U Kalendar Odbrojavanja. Zabavite Se I Uživajte U Trenucima Odbrojavanja.Postoje Tri Stila Koje Možete Izabrati, Kao Što Su Lampioni, Palate I Vijenci. 【Izvanredan Kvalitet】Drveni Privjesak Od Prirodnog Drveta I Pažljivo Izrezbaren, Visokokvalitetni Kalendar Topole Je Gladak I Nije Ga Lako Deformirati, Ovaj Ukras Je Izdržljiv I Jak, Izdržljiv I Ekološki Prihvatljiv. 【Sklop Je Jednostavan】Potrebno Je Samo Da Umetnete Ploču U Bazu I Okačite Broj Na Kuku Ploče,Lako Se Sastavlja Ukras Kalendara Odbrojavanja Ramazana Bez Drugih Alata. 【Široka Primjena】Ovaj Drveni Ramazanski Kalendar Dizajniran Je U Izvrsnoj Izradi. Možemo Ga Koristiti Za Uređenje Naše Kuće Dodajući Starinski Štih I Osjećaj Svježine Prirode U Našu Sobu. 【Ramadan Countdown】Ovaj 30-Dnevni Odbrojavanje Ramadan Kalendar Vam Omogućava Da Odbrojavanje Do Ramadan U Pozitivnom Raspoloženju. Može Se Koristiti I Kao Dekoracija Doma, Puna Atmosfere. Odbrojavanje Je Uzbudljiva Stvar. Ramazanski Kalendar Vam Omogućava Da Dočekate Mjesec Ramazan Promjenom Brojčanika Svaki Dan.Dizajn Ima Izmjenjivim Brojevima Koji Se Mogu Koristiti Kao Način Da Pratite Mjeseca Blagoslova Dodajući Uzbuđenje Na Bajram.Specifikacija : Veličina proizvoda : 20x15x1cmmaterijal : uvezeni Mdf Weight 114 Grams List : 1 * Ornament kalendara odbrojavanja + (brojevi 0-9)(postoje tri stila koje možete izabrati, kao što su lampioni, palate i vijenci)napomena : 1.Mogu Postojati Male Razlike Između Slike I Stvarne Boje Robe. Potrudit Ćemo Se Da Vam Pokažemo Tačnu Boju2.Molimo Dopustite Malu Razliku U Dimenzijama Zbog Ručnog Mjerenja.

Parametri proizvoda

Product Size:
20x15x1cm
Material:
Imported Mdf
Weight 114 Grams:
List:
1* Countdown Calendar Ornament + (Numbers 0-9):
(There Are Three Styles For You To Choose, Such As Lanterns, Palaces And Wreaths):
Note:
1.There May Be Slight Differences Between The Picture And The Actual Color Of The Commodity. We Will Try Our Best To Show You The Exact Color:
2.Please Allow Slight Dimension Difference Due To Manual Measurement. :

Roba u kategoriji