• Obnovljeno
USB električni masažer za grudi sa daljinskim upravljačem Mašina za njegu grudi uvećanje uređaja za podizanje grudi i masaža protiv opuštanja kućna upotreba, Cherry Pink

USB električni masažer za grudi sa daljinskim upravljačem Mašina za njegu grudi uvećanje uređaja za podizanje

KM 39.49

△ Vodootporan i periv dizajn : ovaj masažer za grudi je vodootporan, može se direktno isprati vodom ili se može lagano obrisati mokrim ručnikom kako bi se osigurala čistoća i higijena proizvoda.(Napomena : priključak za punjenje, ne dirajte izvor vode). △ Jednostavan za rukovanje daljinskim upravljačem : ekspander za grudi se može puniti preko spojenog USB kabla za napajanje i može se daljinski upravljati pametnim daljinskim upravljačem, slobodno birajući željeni način rada i intenzitet. Pogodno za postporođajne žene ili žene sa deformisanim grudima. △ Multifunkcionalni : postoji 6 načina rada i 6 intenziteta koje možete izabrati, kao što su automatski način rada, individualna masaža sa više akupresurnih dubina i još mnogo toga. Možete prema vlastitim potrebama za postizanje boljih rezultata. △ Princip rada : podešavanjem amplitudnih i frekvencijskih tačaka, frekvencije vibracija i šest sila mekoće, povlačenje, guranje, pljeskanje, okretanje i kruženje koriste se za simulaciju manipulacije masažom ljudskog tijela. △ Nevidljivi i lagani : nevidljivi nosivi masažer nudi više mogućnosti za svakodnevni život i rad. Super tanka i lagana, možete je nositi kod kuće ili ići u kupovinu čak i kada ste na poslu i uživajte u udobnosti masaže grudi u bilo kom trenutku. Kada putujete, masažer možete ponijeti sa sobom bez zauzimanja previše prostora!. Karakteristike proizvodabirno daljinsko upravljanje, simulacija vruće kompresije akupunkturna masaža, 6 vrsta komutacije načina masaže, punjenje litijumske baterije.Način čišćenja : 1. Navlažite površinu proizvoda čistom vodom, namažite gel za kupanje i nežno ga očistite stomakom prsta ili dlanovim krugom. Pazite da ne ogrebete ljepljivu površinu noktima2. Operite ga više puta vodom ispod 30 stepeni, ne namačite dugo i ne koristite visokotemperaturnu vodu3. Okačite ga na provetreno mesto da se prirodno osuši, izbegavajte prašnjavo okruženje što je više moguće i čuvajte proizvod u zatvorenoj posudi za sledeću upotrebu.Specifikacija proizvoda : 1. Naziv proizvoda : bežični inteligentni masažer za dojke2. Unutrašnja dekoracija : karoserija + daljinsko upravljanje + 1 USB kabl za punjenje + uputstvo za upotrebu + garantni list3. Način konverzije frekvencije : 6 preklopnih moda4. Baterija : 380m Ah polimerna litijumska baterija + CR2032 baterija za daljinsko upravljanje5. Maksimalna buka : manje od 50 d B6. Temperatura : inteligentna kontrola : 40 ℃ konstantna temperatura.Paket uključuje : 1 X breast enhancement device1 X Uputstvo za upotrebu napomena : dozvolite malu razliku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja i malo varijacije boja za različite postavke ekrana,hvala na razumijevanju!.

Parametri proizvoda

1. Product Name:
wireless intelligent breast massager
2. Interior decoration:
body + remote control + 1 USB charging cable + instruction manual + warranty card
3. Frequency conversion mode:
6 switching modes
4. Power battery:
380mah polymer lithium battery + CR2032 remote control battery
5. Maximum noise:
less than 50 dB
6. Temperature:
intelligent control
Package Included:
1 X breast enhancement device:
1 X instruction manual:
NOTE:
Please allow slight 1-3cm difference due to manual measurement and a little color variation for different display setting,thanks for your understanding! :

Roba u kategoriji