• Obnovljeno
DSfeoigy 45-250ml Keramički bar 1 lonac za vino 4 šalice sa voćnim vinom pićem razdjelnikom saće površine dekanter za vinski čaša hip bok

DSfeoigy 45-250ml Keramički bar 1 lonac za vino 4 šalice sa voćnim vinom pićem razdjelnikom saće površine

KM 147.32

Ovaj moderan dizajn može se lako uklopiti u bilo koji dom dekor. Zabavite goste na sljedećem događaju s ovim izvrsnim sakeom ili postavite ga na bilo koju tablicu ili protuteru da biste dodali sofisticirani stil u bilo koju sobu. Savršeno za japanski bar ili suši restoran!. Ovaj set od 5 paketa izrađen je od keramike i vrlo je izdržljiv u elegantnom tradicionalnom japanskom dizajnu. Elegantna svojstva ovog poklona za poklon čine ga sjajnim poklonom za bilo koji ljubavnik za sebe ili japansku kulturu u vašem životu. Ovaj moderan dizajn može se lako uklopiti u bilo koji dom dekor. Zabavite goste na sljedećem događaju s ovim izvrsnim sakeom ili postavite ga na bilo koju tablicu ili protuteru da biste dodali sofisticirani stil u bilo koju sobu. Savršeno za japanski bar ili suši restoran!. Ovaj set od 5 paketa izrađen je od keramike i vrlo je izdržljiv u elegantnom tradicionalnom japanskom dizajnu. Elegantna svojstva ovog poklona za poklon čine ga sjajnim poklonom za bilo koji ljubavnik za sebe ili japansku kulturu u vašem životu. Ovaj moderni dizajn može se lako uklopiti u bilo koji domaći dekor.Nakva gostiju na vašem sljedećem događaju pomoću ovog izvrsnog sustava, ili ga stavite na bilo koju tablicu ili protuprovalnicu da biste dodali sofisticirani stil u bilo koju sobu za japansku baru ili suši restoran! -Podredni set je napravljen od keramike i vrlo je izdržljiv u elegantnom tradicionalnom japanskom dizajnu. Elegantna svojstva ovog poklon-poklona čine ga sjajnim poklonom za bilo koju soku ili japansku kulturu u vašem životu. Black Material : keramik Kapacitet : 45-250mlpackage uključuje : 1 * sake za postavku Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i pružite vam zadovoljavajući odgovor.

Parametri proizvoda

Shape:
irregular round
Color:
black
Material:
Ceramic
Capacity:
45-250ml
Package Include:
1*sake set:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
gift choice for your friends or families. :

Roba u kategoriji