• Obnovljeno
1 par štapića za jelo od nerđajućeg čelika 17,5 cm za višekratnu upotrebu kuhinjskog posuđa za jelo, štapići za jelo koji se mogu prati u mašini za sudove za kuvanje

1 par štapića za jelo od nerđajućeg čelika 17,5 cm za višekratnu upotrebu kuhinjskog posuđa za jelo, štapići

KM 19.90

Široko se koristi : savršeno posuđe za hranu, pogodno za rezance, pirinač, suši, korejski roštilj itd. Lako se čisti : može se prati u mašini za sudove, savršeno se uklapa u većinu korpi za mašinu za pranje sudova, a može se očistiti i sapunom i sunđerima. Visokokvalitetni materijal : koristeći materijal od nerđajućeg čelika 304 za hranu, jak je i koristan i ne deformiše se. Polirana površina : površina je polirana kako bi se spriječila hrđa i pregrijavanje, lako se drži, pogodna za zabave, hotele, restorane i porodice. Za višekratnu upotrebu : može zamijeniti štapiće za jelo za jednokratnu upotrebu, ekološki i siguran, jednostavan za držanje, neklizajući i dug vijek trajanja. Specifikacija : Vrsta Artikla : Štapići Materijal : 304 Nerđajući Čelik Boja : Srebro Težina : Cca. 16g / 0.6 Oz dužina : cca. 17.5 cm / 6.9 in lista paketa : 1 par x štapići napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. 2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Parametri proizvoda

Item Type:
Chopsticks
Material:
304 Stainless Steel
Color:
Silver
Weight:
Approx. 16g / 0.6oz
Length:
Approx. 17.5cm / 6.9in
Package List:
1 Pair x Chopsticks:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Roba u kategoriji