• Obnovljeno
HAIBING Brush Home Cipele, 1pc Višenamjenska četkica za pranje Proizvodi za kućne alati Cipele Četkica za kuvanje Kupatilo Kupatilo Kupatilo Kupatilo Kupatilo Kiper Četkica za cipele

HAIBING Brush Home Cipele, 1pc Višenamjenska četkica za pranje Proizvodi za kućne alati Cipele Četkica za

KM 27.25

Naše čekinje dizajnirane su za podizanje i odvojeno prljavštinu sa površine, umjesto da je samo gurne natrag. Ova četka je pogodna i za kupatilo za kuću, vrtni šumovi, putovanja i tako dalje; Zadržavanje kod kuće bit će vrlo zgodno. Udoban osjećaj ruku i pravilnu veličinu čine da vam dobro raspoložite prilikom čišćenja kuće. Dizajn koji se ne klizi čini zahvat ugodnijim. Zaobljeni dizajn ručke luka održava ruku koja se osjeća ugodno dugo vremena. Može se bez napora očistiti. Naše čekinje dizajnirane su za podizanje i odvojeno prljavštinu sa površine, umjesto da je samo gurne natrag. Ova četka je pogodna i za kupatilo za kuću, vrtni šumovi, putovanja i tako dalje; Zadržavanje kod kuće bit će vrlo zgodno. Udoban osjećaj ruku i pravilnu veličinu čine da vam dobro raspoložite prilikom čišćenja kuće. Dizajn koji se ne klizi čini zahvat ugodnijim. Zaobljeni dizajn ručke luka održava ruku koja se osjeća ugodno dugo vremena. Može se bez napora očistiti. Tajna je u obliku, razmak i pametan materijal naših čekinjačkih glava. Boja : boja : slučajna kolor : PPSeight : 32gsize : 17 * 3,5 * 2cmspecifikacije : 100% i visokokvalitetni! Kvalitetan materijal, zaštitni i fleksibilni Život Dobar pomoćnik rublja za oprati cipele su dobre kvalitete, vrlo izdržljivi. Odaberite meke čekinje, ne povrijedite odjeću, jednostavan za uklanjanje mrlja. Pakiranje je uključeno : 1 x cipele četka za nokte četkica : ručna četka za piling pogodna je za dom, pranje rublja, ured, vrt, vrlo zgodan za vas Da biste uklonili prljavštinu iz vaših ruku, stopala, noktiju, odjeće, cipela, šešira i neće naštetiti koži i neće oštetiti površinu odjeće za cipele i druge stvari.

Parametri proizvoda

Color:
Random Color
Material:
PP
weight:
32G
Size:
17*3.5*2cm
Specifications:
100% and High quality!:
Quality material, environmental health, durable and flexible :
Life the good assistant of the laundry to wash the shoes are of good quality, very durable. :
Select soft bristles, do not hurt clothing, easy to remove stains.:
Package Included:
1 x Shoes Brush:
Multifunctional Nail Brush:
Hand scrub brush is suitable for home,laundry,office,kitchen,sink,bathroom,garden;it is very convenient for you to remove dirt from your hands,feet,nails,clothes,shoes,hats,and it won't hurt skin and won't damage surface of shoes clothes and other things.

Roba u kategoriji