• Obnovljeno
N / A 1 kom multifunkcionalna kanta za smeće kućni pribor za skladištenje automobila sa poklopcem kanta za smeće za kućni dnevni boravak ured

N / A 1 kom multifunkcionalna kanta za smeće kućni pribor za skladištenje automobila sa poklopcem kanta

KM 184.16

Desktop kanta za smeće, ABS i PP Materijal, jednostavan i lijep. Mali i kompaktan, ne zauzima puno prostora i jednostavan je za čuvanje. Dva stila opcionalno, je press to, je flip to. Slatka mini Desktop kanta za smeće. Prijavite se za sto za sto, pogodan za vaš sto. Kompaktno, savremeno smeće sa ljuljačkama dizajnirano je za male prostore i upotrebu ispod ormarića. Karakteristike : desktop kanta za smeće, ABS i PP Materijal, jednostavan i lijep.Mali i kompaktan, ne zauzima puno prostora i jednostavan je za čuvanje.Dva stila opcionalno, je press to, je flip to .Slatka mini Desktop kanta za smeće. Prijavite se za sto za sto, pogodan za vaš sto.Kompaktno, savremeno smeće sa ljuljačkama dizajnirano je za male prostore i upotrebu ispod ormarića.Specifikacija : Materijal : ABS + PPSize : 14*13cn(a) 16 * 13cm(B)stil : tip štampe, B tip flipcolor : plava,bijela pakovanje : 1 x desktop kanta za smeće upotreba : 1. Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta.Molimo dozvolite manja odstupanja zbog ručnog mjerenjakabinet kontejner za industrijski otpad,viseći ili stojeći ormar za kompost spavaća soba Kancelarijska korpa za kampovanje Slim tip štampe pokriven korak na sporo zatvaranje.

Parametri proizvoda

Material:
ABS + PP
Size:
14*13cn(A) 16*13cm(B)
Style:
A press type, B flip type
color:blue,white:
Package :
1 x desktop trash can:
Notice:
1. Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect.:
Please allow minor deviation due to manual measurement:
Cabinet Industrial Waste Container,Hanging or Standing Compost Cupboard Bedroom Office Camping Waste Basket Slim Press Type Covered:
Step On Slow Close :

Roba u kategoriji