• Obnovljeno
Prednja dekompresijska borbena Lopta za trening u zatvorenom prostoru oprema za fitnes oprema Boxing Fight Ball, bokserska oprema fight Punch refleksna Lopta sa trakom za glavu za trening boksa

Prednja dekompresijska borbena Lopta za trening u zatvorenom prostoru oprema za fitnes oprema Boxing Fight

KM 15.25

Izrađen od visokokvalitetne plastike za maksimalnu izdržljivost. Sastoji se od lopte sa elastičnim koncem i trakom za glavu, povežite traku za glavu sa koncem i stavite je na glavu, a zatim možete početi da udarate loptu. Meka i udobna, ne boli ruke prilikom treninga. Savršen je za trening agilnosti, koncentracije i refleksa bokserskih sportista i poboljšanje kvaliteta mišića. Mala težina i kompaktna veličina, jednostavan za nošenje, odličan alat za vježbanje čak i u svom domu, uredu ili bilo gdje. Karakteristika : izrađena od visokokvalitetne plastike za maksimalnu izdržljivost. Sastoji se od lopte sa elastičnim koncem i trakom za glavu, povežite traku za glavu sa koncem i stavite je na glavu, a zatim možete početi da udarate loptu. Meka i udobna, ne boli ruke prilikom treninga. Savršen je za trening agilnosti, koncentracije i refleksa bokserskih sportista i poboljšanje kvaliteta mišića. Mala težina i kompaktna veličina, jednostavan za nošenje, odličan alat za vježbanje čak i u svom domu, uredu ili bilo gdje. Trenirajte svijest o boksu, reakciju, brzinu, redovan udarac! Pogodno za profesionalne boksere i amatere za upotrebu! Specifikacija : stanje : potpuno novo Materijal : Plastika, poliester Lopta Boja : Žuta Težina paketa : približno 9g oprema : za boks trening lista paketa : 1 * boks refleksna Lopta napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. 2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Parametri proizvoda

Condition:
Brand New
Material:
  Plastic, Polyester
Ball Color:
Yellow
Package Weight:
Approx 9g
Fitment:
For Box Training
Package List:
1 * Boxing Reflex Ball:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
  :

Roba u kategoriji